Bild på användaren Vitoco Till startsidan
39 år. Bosatt i Norrköping, Östergötlands Län ID: 53458
Senast inloggad: 2023-03-31 13:48
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Vitoco
Gå till gästboken
 2014-02-12 23:27
Tjena Erik!
Ja du, de oljud du beskriver låter lite värre än det jag fick åtgärdat, vilket bla var en dörrpanel som inte satt stumt, vibrationer i inre fönsterramarna från hög musik och dåligt vägunderlag samt en lös list utanpå vindrutan.

Kanske inte var till någon hjälp men det bästa du kan göra är att försöka återskapa problem när du är inne på verkstaden. Jag tog inte in den förrän jag identifierat alla oljud och själv hade förslag på lösningar, resultatet blev skitbra.

Återkom gärna om de där med klonket från bakvagnen, visst har man reagerat på det någon gång men inte tänkt på att det är något onormalt...
 ErikR
Gå till gästboken
 2014-01-23 22:35
Hej!

Läste i en tråd att du hade lämnad in din F31 för att åtgärda skrammel i inredningen. Har tyvärr problem med det i min bil. Vad exakt fick du åtgärdat i din bil? Har själv ett tydligt skrammel från båda framdörrarna, det knakar i handtagen när man tar i dem för att stänga dörrarna, nätet/insynsskyddet skramlar och gnisslar när jag sneddar över trotoarkanter samt att det dunkar/klonkar från bakvagnen när jag kör över vassa kanter (exempelvis broskarvar eller brunshål/-lock).

Den V50 jag hade innan skramlade mindre... :)

Mvh
Erik Robertsson
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2023 AutoPower.se