BMWKBA Till startsidan
34 år. Bosatt i Kungsbacka, Hallands Län ID: 53301
Senast inloggad: 2020-10-22 11:26
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (1 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 MikeyLandgelo
Gå till gästboken
 2021-11-25 02:40
Hej!

Läste i ett inlägg att du hade skaffat ett M-Performance Sound and Power kit till din 540i, och jag undrar lite om hur man går till väga då?

Jag är själv väldigt sugen på att skaffa ett också, men tyvärr så ville BMW i Helsingborg först inte låta mig göra det överhuvudtaget p.g.a avgasregler. De är oroliga över att min kärra inte kommer att klara besiktningen och sen får dem skit för detta.

Därför åkte jag runt till olika besiktningar och pratade med flera besiktningsmän om detta, och alla säger att det inte ska vara några problem? Det enda jag behöver göra efter uppgraderingen är en s.k ny-registrering som kostar 800:-

Därefter har jag återigen varit i kontakt med min BMW återförsäljare, samt förklarat för dem att de anställda på olika besiktningar godkänner uppgraderingen!

Då har BMW nu sagt att de går med på att installera/montera momentum omvandlaren samt mjukvaru uppdateringen, men de vill inte montera ljuddämparsystemet på min kärra? Det får jag alltså åka till någon annan verkstad för att få gjort?

Tycker bara att det hela låter lite riskabelt / osäkert nu, och jag börjar bli orolig över att detta kanske kommer kosta mig betydligt mycket mer i framtiden ifall något exempelvis inte blir godkänt eller ännu värre går sönder?

Undrar som sagt lite över vad dina tankar är kring det hela, och ifall du har några råd?


M.v.h

Mikael
 Sida 1 av 1  (1 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2024 AutoPower.se