Bild på användaren JohnnyC Till startsidan
32 år. Bosatt i Valbo, Gävleborgs Län ID: 40192
Senast inloggad: 2012-05-29 16:46
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (5 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Asken
Gå till gästboken
 2008-09-21 13:24
www.ctek.se Modell safir finns på närmsta Clas Ohlsson. Det gör batteriet såsom nytt. Det jag förstår av din beskrivning är att bílens batteri verkar börja ge sig. Ett batteri lever i normala fall 3-5 år. Börja med att ladda det samt fylla på destillerat vatten(finns på macken) i alla celler. Därefter ser du om det räcker med att ladda det fullt. När utetempen faller nedåt nollan blir ett batteris kapacitet halverat pga det är så batterier fungerar.
Mvh
Asken
 Asken
Gå till gästboken
 2008-09-20 22:24
Hej!
En felkodsavläsning är inte fel. Den anger vilken kontakt som ger felindikation. Du kan också spraya elektronikrengöring på samtliga dörr, huv samt bagageluckekontakter. Larmet kan gå pga låg batterispänning. Laddas bäst gör man med en xtek safirladdare.
Mvh
Asken
 bag
Gå till gästboken
 2008-07-26 14:14
[LÄNK] är ett annat tips.
 bag
Gå till gästboken
 2008-07-26 12:17
alltså jag skulle inte drömma om att sätta klarglas bak ( fult med lexusstil enligt mig ). att byta till vita blinkers är ju en helt annan sak. angeleyes är ju snyggt däremot.
 bag
Gå till gästboken
 2008-07-25 12:51
hej johnny.

jag har inte bytt några lyktglas på min. det är bmw orginal på min fast de med vita blinkers. det är det som är snyggast i mitt tycke. de köper man ju hos bmw eller kanske billigare här på powerbörsen eller blocket? leta runt lite.

annars kanske du vill ha klarglas fram? det ser ju ganska snyggt ut om man gillar det. bak skulle jag inte ens drömma om det dock.

lyktorna fram tror jag ska vara samma som på sedanen inte baklyktorna dock.

men du kan ju alltid slänga in en fråga på forumet eller söka på internet denna sidan kanske [LÄNK] . kan vara lite mekkigt men det går att leta sig fram och jämföra serienummer.

men som sagt det finns grymt mycket kunskap här på forumet och jag har nog inte mest av den.

schysst bil annars mörkblå är fint särskilt när du får på vita blinkers. gott med skinninredning också det har ju inte jag.

lite roligare fälgar kanske vore på sin plats? men det går ju ta till våren om du ändå behöver nya däck? går ju ha de andra som vinterfälgar så man slipper rosten på plåtfälgar. men som sagt man får ju vara lite snål vad det gäller däck och köra slut på dom först.

jag måste lägga upp lite bilder på min bil med mina nya fälgar.

men lycka till och fråga gärna igen.
 Sida 1 av 1  (5 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2021 AutoPower.se