Bild på användaren Ankan343 Till startsidan
45 år. Bosatt i Stockholm, Stockholms Län ID: 38282
Senast inloggad: 2014-07-11 21:27
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Ankan343
Gå till gästboken
 2008-02-17 18:59
Nice...kul att de finns nåt sånt här ex. i Sverige i alla fall, själv får man väl nöja sig med en vanlig ci men vet inte vilken års modell som är bäst...väljer mellan -03 -04, självklart med faceliften men vet du nån särskild skillnad på dom annars, fördelar, nackdelar????
Elmia...ja de vore kul, får väl se om jag hinner....
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2008-02-15 18:34
Tjena!
Tack tack, jo jag tycker oxå att den är riktigt snygg och att AC Schnitzer har lyckats styla den riktigt snyggt och stilrent. Bilen ska vara den enda Sv.sålda som finns. Första ägaren tog ner den som ny till ACS som gjorde om den till en sk. ACS3 för 118' :). Samma vecka köpte han Breyton fälgarna som sitter på för 65'. Jag är ju naturligtvis grymt glad för att han redan lagt de stora pengarna på bilen. Jag gav ca 40-50' mer än för en vanlig 330Ci med M-paket II men så är den oxå i extrem pedandtskick. Så funderar du på en ACS så rekomenderar jag dig VERKLIGEN att jaga ifatt en sådan. Vet dock att det är väldigt svårt att få tag på dom äkta och jag tvekade inte en sekund när jag väl såg en Sv.såld ute på annons :). Kolla på www.mobile.de där kan finnas nått ex. men den sidan har kass sökfunktion så man tex. inte söka på AC Schnitzer. Här finner du mer bilder på min... [LÄNK] .
Blir det Elmia i vår för din del? Mvh Jimmy
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2024 AutoPower.se