J_D Till startsidan
45 år. Bosatt i Skåne Län ID: 37770
Senast inloggad: 2016-08-07 22:59
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2008-01-03 22:51
Jaså du hämtar en 330Ci imorgon, gött att höra! Du kommer inte att ångra dig med motorvalet, 3-liters sexan är underbar! Har kört med min nu i 2 somrar och är helnöjd! Ja det är värt att leta och leta tills man verkligen hittar det man vill ha. Jag letade och väntade på denna ACS3 i ca 6månader ;) Visste direkt att det va bilen som jag skulle ha även om den va ca 60000kr dyrare än vad jag satt min budgett på. Men jag ångrar som sagt inget. AC Schnitzer har verkligen lyckats styla den stilrent precis som du säger och deras chassi, med uppstyvade dämpare/fjädrar plus extra stabiliceringsstagen gör bilens väghållning maximal. Är underbar att pressa på kurviga vägar en fin sommardag... nu står den dock under sitt täcke och sover över vintern :). Har den på en del utställning bla. då Vallåkra.

Förstår att du saknar M-paketet, gör väldigt mycket faktiskt, men det finns en riktigt snygg add-on till standardfronten, hör med en kille med alias "Spajjs" på [LÄNK]

Men nu måste du hänga med oss i E46-gänget inne på www.clube46.se, jag är träffansvarig där och vi har en hel del träffar och utställningar. Ett härligt gäng som bara växer, vi samkör även med clube36.se som är riktigt många. Lyckat till med bilen, behöver du hjälp med något så säg till / Jimmy alias "Mr Schnitzer"
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2008-01-03 17:13
Tack tack! Javisst är det en AC Schnitzer front, all styling är från AC Schnitzer som själva har byggt om bilen i deras fabrik i Tyskland. Min ska vara det enda sv.sålda 330 ACS3 exet som finns. Här finner du fler bilder och fakta om bilen om du är intresserad... [LÄNK]
Vad kör du själv för BMW? Bilder?
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2023 AutoPower.se