Bild på användaren bag Till startsidan
37 år. Bosatt i jkpg, Jönköpings Län ID: 26717
Senast inloggad: 2023-03-21 13:06
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (7 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 mikaelpalm
Gå till gästboken
 2011-06-03 13:23
tjenare bag.

jag har en e36 touring m-paket 323, och bäst av allt M3GT rims. Jag skrev här på forumtet om att laga en handbroms för några veckor sedan. och du hjälpte till lite.

jag går i säljartankar. Är du köpsugen? tänkte lägga in en annons här men har inge bra bilder ännu så jag väntar med det.
 BlueBeemerBoy
Gå till gästboken
 2008-08-20 13:38
Kul! Förändrar utseendet ganska radikalt faktiskt. Har 245 bak och 225 fram...
 JohnnyC
Gå till gästboken
 2008-07-26 23:11
Okej. Blir det nya lysen i bak så blir det röd/kristall. Har inte hittat några andra till bilen. Är rädd att det ska bli krångligt om man ska byta lysen i fram. Så det kanske bara blir nya i bak, och nya blinkers i fram och på skärmarna.
 JohnnyC
Gå till gästboken
 2008-07-25 20:58
Oj! Det vart lite knasigt på förra inlägget hehe
 JohnnyC
Gå till gästboken
 2008-07-25 20:56
Tack för tipsen! Varför skulle du inte byta lysena i bak? Är det svårt, eller tycker du inte det är nå snyggt? Jag funderar på att kanske byta till angel eyes i fram. Tror du att det är svårt att byta? tänkte på att man kan ju styra lysena inifrån, och det kanske blir svårt att få till om man byter! Jag har hittat en rätt så bra sida stylabilen.se

hej johnny.

jag har inte bytt några lyktglas på min. det är bmw orginal på min fast de med vita blinkers. det är det som är snyggast i mitt tycke. de köper man ju hos bmw eller kanske billigare här på powerbörsen eller blocket? leta runt lite.

annars kanske du vill ha klarglas fram? det ser ju ganska snyggt ut om man gillar det. bak skulle jag inte ens drömma om det dock.

lyktorna fram tror jag ska vara samma som på sedanen inte baklyktorna dock.

men du kan ju alltid slänga in en fråga på forumet eller söka på internet denna sidan kanske [LÄNK] . kan vara lite mekkigt men det går att leta sig fram och jämföra serienummer.

men som sagt det finns grymt mycket kunskap här på forumet och jag har nog inte mest av den.

schysst bil annars mörkblå är fint särskilt när du får på vita blinkers. gott med skinninredning också det har ju inte jag.

lite roligare fälgar kanske vore på sin plats? men det går ju ta till våren om du ändå behöver nya däck? går ju ha de andra som vinterfälgar så man slipper rosten på plåtfälgar. men som sagt man får ju vara lite snål vad det gäller däck och köra slut på dom först.

jag måste lägga upp lite bilder på min bil med mina nya fälgar.

men lycka till och fråga gärna igen.
 JohnnyC
Gå till gästboken
 2008-07-23 20:32
Tjenare!
Jag har nyss köpt en 316i compakt. Funderat lite på att styla den. Sen så såg jag att du hade en sån bil också. Därför tänkte jag höra om du vet nå bra ställen där det finns lysen till en sån bil? Baklampor, Framlampor, Blinkers?
Passar lampor som är till en sedan på en compakt?

MVH Johnny
 exiZ
Gå till gästboken
 2008-02-08 13:54
Fin EPA du har ;)
 Sida 1 av 1  (7 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2023 AutoPower.se