Chris87 Till startsidan
44 år. Bosatt i Västra Götalands Län ID: 26486
Senast inloggad:
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (3 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Snabbe83
Gå till gästboken
 2012-03-18 20:00
hej min fråga är angående fälgar till min e39a har 19 9.5 runt om, jag är orolig att det tar imot någonstanns har et20 som är original på e39 mitt däckval är 235/35 fram 265/30 bak kan det funka?
mvh Andreas
 STi
Gå till gästboken
 2010-11-24 20:03
Hej hej...
Du har skrivit följande i en tråd om Bosch Aerotwin. Tänkte höra om du har kvar bilderna och om du skulle vilja maila dom till mig "STi_325im@hotmail.com"
MvH Jimmie


Det stämmer att Aerotwin är den nya typen av blad som saknas byglar. De kostade 475kr. Som en jämförelse tar Mekonomen 529kr för samma Bosch Aerotwin blad.

Det är denna plastskena som måste tas bort för att bladen inte ska missa en stor yta mitt i synfältet. Man bänder lite lätt där den röda pilen pekar. [LÄNK]

Plast skenan hoppar då loss som på denna bild.
[LÄNK]

När skenan har tagits bort är det bara en liten metallpinne kvar, men är knappt märkbar när armen inte är uppfälld och den påverkar inte torkningen över huvudtaget.
[LÄNK]

Det slutgiltiga resultatet blir så här.
[LÄNK]
[LÄNK]
[LÄNK]

Jag tycker det ser mycket bra ut, nästan som om det kom standard monterat från fabrik.
 Frrla
Gå till gästboken
 2010-11-15 21:52
cha. såg att du skrev en fråga till mig i forumet om varför man ska fuska med e85, för ca 1 månad sen. tänkte svara på den nu.
han som tankat en halv tank eller va de nu var och skyltade om de på forumet gav jag bara en fingervisning vad som skulle göras om man ville fuska.
sen har jag själv "fuskat" när jag inte haft tid att varmköra ordentligt och vet att allt är ok redan. eller som gammelbilen där jag inte brydde mig och bara ville få genom dyngan.. visst är de fel men jag bryr mig inte så hårt.
 Sida 1 av 1  (3 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2024 AutoPower.se