OzzeFFS Till startsidan
38 år. Bosatt i Lund, Skåne Län ID: 16586
Senast inloggad: 2009-05-29 00:24
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (8 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-04-04 09:01
Tjena Ozze!

Hur går det med billetandet?

Jag tänkte bara meddela dig att jag sålde min 328:a i lördags. Och en helnöjd 23 åring, med pappa, kom och hämtade den igår kväll. Slutpriset blev 116tkr och det är jag nöjd med.

Mvh Jimmy
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-03-21 14:24
Jaja, visst är det så och det va precis som jag skrev i något tidigare inlägg, man har rätt till sina åsikter även här inne. Det jag reagerade på va ditt sätt att framföra dessa åsikter på, med kebabsås, osthyvel osv. det är ju bara omoget.

När det gäller styling så har det alltid varit så och kommer nog oxå förbli så att alla inte har samma smak, punkt slut. Tar du sen kontakt med mig ang. min bil och priset på den så är väl jag inte intresserad av att höra dig klanka ner på min Riegerläpp eller mina DTM-blås med div. "egenpåhittadeord"! Min bil ser ut som den gör och den kommer oxå att säljas så en vacker dag, gillar köparen sen inte det ena eller det andra så skiter väl jag i det. Det är väl i så fall upp till henne/honom att fixa efter köpet.

Nä, köp dig nu en "billig" 328 med din typ av styling (eller vad du nu letar efter) och häng med på några träffar framåt våren/sommaren så kan vi väl diskutera vidare styling mm. på ett mer civiliserat sätt öga mot öga utan massa gliringar och "egenpåhittadeord" ;).

Mvh Jimmy
 1BJÖRN
Gå till gästboken
 2006-03-20 10:11
OzzeFFS: Mycket roligt att höra! Var bara ute en snabbis och en tvätt. Bilen är ju fortfarande avställd så man får köra lungt! Villken bil körde du?? Och var såg du mig?

Mvh
Björn
 wendtan
Gå till gästboken
 2006-03-20 09:48
Såldes tidigt i höstas och rullar inte längre i lund.
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-03-19 09:17
Hahaha, visst är det underbart med olika åsikter om styling osv. tur är väl att det är så. MEN att du tar kontakt med mig om att du är intresserad av MIN bil och sen klankar ner på det mesta inkl. stylingen som är gjord mm kommer du ingenstans med. Jag tar inte ens åt mig att det sitter en liten valp nere i Lund och tycker si och så om min bil. Du får tycka som du vill det har du fullt rätt till. Men i fortsättningen när du ska framföra dina trångsynta åsikter till bilägare så rekomenderar jag din starkt att göra det lite snyggare, annars kanske du få äta upp dina ord fortare och hårdare än du anar.

Ang. fälgarna så har jag aldrig skrivit att jag skulle ha ut 32' + däck för dom, har du läst fel? Nä, läs igen.

DTM-blåset kan jag faktiskt halft hålla med dig om. Är lite tveksam till det men det satt på när jag inhandlade bilen. Dessutom har du nog inte riktigt fattat DTM-blåsens funktion. Dessa är tillverkade just för att det INTE ska droppa ner något på vägen/banan. Läs på bättre.

Återkommer INTE när jag sålt den över 100' då jag ej lägger mer tid på killar som dig. Då hade jag kunnat sitta här hela dagen... Det där kommer du säkert att kolla upp ändå om jag känner din sort rätt...

Ditt senaste inlägg bekräftar bara det jag skrev till dig i mitt föregående inlägg -Vi har inte samma syn på mycket verkar det som, tex. mognad när det gäller att upp föra sig på ett forum.

Jimmy
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-03-18 00:14
Ja, precis va jag anade, du och jag har HELT olika tankar och värderingar när det gäller skick mm.

VARFÖR skulle jag ens se ett bud på 75' som ett SERIÖST när jag har ett troligt bud på 110' och VET att jag kan sälja den lätt för över 100'.

Inget illa menat men du och jag har tydligen inte samma bedömning av vad "fint skick" är. Är du sen dessutom inte intresserad av min styling och mina 18" fälgar (nypris ca 32' exkl. däck) så är du INTE en seriös och intressant spekulant.

Lycka till med ditt billetande.

Mvh Jimmy
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-03-15 08:22
Tjena, ja det där med smaken är ju olika även när det gäller färg. Jag personligen älskar färger som har lite liv i sig, denna skiftar ju mellan lila, blått och svart beroende på hur ljuset faller på den. På kvällen natten ser den helt svart ut, medans den är lila i starkt solljus. Svart är för "tråkigt" tycker jag. Men som sagt det är ju olika och tur är väl det.

Har en potentiell köpare från i höstas som fortfarande är intresserad så fort han kommer hem till Sverige och till honom har jag sagt att jag ej släpper den under 110' mtp. det skick och utrustning den har. Men seriösa bud är välkomna, har dock ingen brådska att bli av med den. Som sagt innan så efter att ha kollat på MÅNGA andra E36 M3 så har man insett att den är extremt välvårdad och rikligt urtustad.

Mvh Jimmy
 Jimmyboy
Gå till gästboken
 2006-03-09 09:12
Tjena, nopp den Norske köpare som jag hade och som jag förberedde allt med visade sig vara kriminell och en kille som man ska akta sig för. Efter det la jag ner försäljningen och bilen står nu under sitt täcke och vilar i den småländska skogen.

En bidragande orsak till att jag ej fortsatte försäljningen va att jag ej hittade nån värdig ersättare, letar än faktiskt. Har varit och provkört ca 15st. M3r och ingen av dom slog min 328 i skick och utr., men så är jag väldigt kräsen oxå vilket jag tycker man ska vara ;).

Mvh Jimmy
 Sida 1 av 1  (8 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2023 AutoPower.se