peter-umeå Till startsidan
48 år. Bosatt i umeå, Västerbottens Län ID: 10968
Senast inloggad: 2020-07-06 10:40
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

( Du kan inte skriva i denna gästbok eftersom du inte är inloggad )
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) PowerUser Gästbok Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av/datum Text
 hasso
Gå till gästboken
 2020-02-07 11:37
Notera att det är viktig att ha samma däck runt om. Hade Dyra Yokohama fram ett tag i kombination med bredare Linglong Greenmax bak spårade en del . När till Greenmax fram bilen går spikrakt och inget spårande överhuvudtaget
 hasso
Gå till gästboken
 2020-02-07 11:33
Hej. Köpte Linglong Greenmax till 325 cabben efter att läst en massa tester på olika sajter. Och blev nöjd. Köpte dessa även till 325an och svårt att hitta nått prisvärdare som funkar så bra . Köpte även till dotters F20 och hon blev helnöjd .
Tysta bekväma däck att åka på monterar och balanserat själv och alla jag monterat varit runda och fina och inte mycket vikter alls. De kanske inte håller lika länge som de dyraste märkesdäcken men det uppvägs av prisnivån.
Och eftersom jag monterat och balanserat en massa olika däcksfabrikat så finns det märkesdäck som är betydligt sämre att få balans på.

Jag gillar dom och inte gjort mig besviken på nått sätt
Mvh Yngve
 Sida 1 av 1  (2 inlägg) Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)

© 2020 AutoPower.se