AutoPower Mekartips

AutoPower Mekartips

Montering av CCFL Angel Eyes-ringar E46

Svårighetsgrad: 1
Tid: 1 timme
Verktyg: - Spårmejsel

- Avbitartång

- Lödkolv och lödtenn

- Eltejp

- Silicon

- Skruvdragare med 3-5 mm borr

- Spänningsmätare som även kan mäta polaritet
Förklaring
AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Utförande:
Börja med att montera av blinkers glaset genom att använda mejseln.

Fortsätt sedan med att ta bort gummilisten som skyddar.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Lossa sedan på spolarläppen försiktigt.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46När du är klar med det ta bort glaset till lyktan genom att knäppa upp clipsen (tre på ovansidan, tre på undersidan och en på sidan) se även bild.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Ta bort det svarta glasinlägget genom att lirka lite försiktigt på det.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Nu är det dags att montera Angel Eyes-ringar, på bilden ser du tydligt hur man monterar dem.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46När du monterat dem så borrar du ett hål på baksidan av lyktan till varje ring så att du kan dra kablarna genom. Täta med silikon när det är färdigt.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46När detta är färdigt är det dags att koppla kontakter. De ska kopplas till parkeringsljusledningen. Innan du löder ihop det kontrollera att plus blir till plus och att minus blir till minus.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46När du är säker på att du har hittat rätt ledare är det bara att börja löda ihop dem. Efteråt lindar du eltejp runt lödningarna.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Kontrollera att ringarna lyser som de ska. Om du är nöjd med resultatet så får du montera tillbaka allting i motsatt ordning.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Detta tog cirka en timme för bägge sidorna beroende på vilken erfarenhet man har av bilreparationer och elektronik. Jag tycker att vem som helst klarar av det, en svårighet är dock att plasten kan gå sönder och eventuellt behöver limmas.

AutoPower mekartips - CCFL Angel Eyes på BMW E46Lycka till!

Författare: Artyom (Tomas_E36)
Tänk på: AutoPower tar inget ansvar för fel som kan uppstå när detta mekartips används. Det är helt och hållet användarens eget ansvar och det göres helt på egen risk.