Norrland76 Till startsidan
43 år. Bosatt i Västerbottens Län ID: 61987
Senast inloggad: 2019-01-05 23:49
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

Blogg för Norrland76
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2017-01-27 Är de bara en jäkla otur eller VARFÖR händer detta mig??

Har varit supernöjd med min E39 540 men tyvärr så började först rost bubbla upp på bakluckan. Sedan hade jag lyckats knäcka sönder den fina M5 fronten. Bestämmer mig för att ställa undan den tills jag hittat och kunde ha råd till ny front och beg lucka.
Platsen där den stog uppställd var riktigt bra och dessutom kunde jag köra in i stor industrihall om jag behövde skruva lite.
Tiden går men de var inte gott om bagageluckor som var rostfria eller den rätta M-fronten. Ägaren av marken och industrihallen ville gärna att jag skulle ta bort bilen innan snön kom. Jag planerade själv att köra hem den sommaren 2016 först..men vad händer!! Tomt ström i batteriet och laddare på. Slutade med att rattlåset brändes sönder så fick beställa nytt ratt och tändningslås. Tiden går och då jag väl ska montera de nya sakerna så vill de bara krångla o ha sig innan de gamla är borta. Men när de väl är klart så funkar de inte att vrida nyckeln till noll läget. Vilket resulterar i att jag får lämna nyckeln i låset tills vidare.
Under tiden letade jag ivrigare efter front och lucka..som ibland dök upp. Men som såldes till andra av olika skäl...bl.a att dom tyckte de var långt att skicka saker upp hit t.ex.
Men jag hade till slut hittat en bra 523:a med vattenpumps fel som hade både rätt front och en rostfri lucka. Som jag åkte iväg o inhandlade.
540:in lämnades kvar några få dagar med nyckeln kvar i låset innan jag skulle köra den till min ena bror där de var planerat byte av luckan och montering av fronten från 523:an som precis landat hos min bror.
Åker till 540:in för att köra den de 3 milen de är från platsen där den var uppställd till min bror.

De jag då möter är en bil som är flyttad på..hmmm märkligt tycker jag då de annars inte är en plats där sånt händer.
Då jag sen ska starta så låter de inte riktigt rätt. Något lätt skrapljud och lite komp... HELVETE!!! Någon stor idiot har alltså flyttat bilen några meter och sen låtit den gå på tomgång länge nog för att den var helt torr på vatten och 0 komp.
Nu står man plötsligt med en knäckt v8 plus en extra bil med vattenpums haveri....Antal läsare till bloggen: 713 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2020  AutoPower.se