navi Till startsidan
68 år. Bosatt i Orsa, Dalarnas Län ID: 35041
Senast inloggad: 2024-05-31 21:40
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

Blogg för navi
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2023-06-05 Tillbaka i BMW-fållan igen efter tre år med Mazda. Jag får ju säga att jag trivs i Sportstolarna i min 325xi touring och även om den är gammal (2006) så är den så mycket roligare att köra än en 10 år nyare Mazda. Ska bli skönt med x-drive i vinter istället för framhjulsdrift!
 
  2008-08-26 Jaha då var det snart dags för en sväng upp till Orsa.
Nu har jag bytt micken i taket för handsfree till den förbättrade versionen. Var gjort på en minut och nu säger mina bekanta att det inte låter som jag sitter i en plåtburk längre, betydligt bättre ljud alltså. Kul med förbättringar! Röstuppringningen fungerar bättre nu också. Jag behöver inte repetera namnen var och varannan gång längre.
 
  2008-06-30 Tog en sväng upp till Dalarna förra helgen, konstaterade att nya kartskivan till naven hade med flera nya rondeller, men inte alla i Falun t.ex.
Sedan är det bara att konstatera att Mk4 inte är sådär snabb på att uppdatera när jag byter rutt.
Åkte från Hedemora mot Falun och sedan mot Rättvik istället för att åka över Borlänge som naven ville. Det tog nästan två mil innan naven gick med på att jag bytt rutt. Den ville så gärna att jag gjorde en U-sväng om möjligt, gång på gång. När jag gjorde samma variant med Garmin så köpte den nya rutten efter någon minut. Inget som hade förbättrats med uppdatering av mjukvaran alltså!
Så vet man det!
 
  2008-05-20 Jaha ja! Så har jag lagt en massa tid i helgen på att tvätta bilen noggrant och putsat och fejat. Fin blev den, och idag när jag kommer ut så ser det ut som en hel skvadron måsar eller nåt, har skitit överallt på den stackars bilen! Typiskt!
Snabbt in efter en hink ljummet vatten för att få bort det hela. Är ju lite knöligt när man bor i lägenhet. Så nu ser bilen bättre ut igen,men det blev ju inte lika fint som i GDS-hallen.
Säg den glädje som varar..........
 
  2008-03-26 Jaha då kom det snö och slask och de saltade som galningar. Min Gråa bil har blivit vitflammig, har nog aldrig sett så mycket salt på bilen.
Fast nu har det ju smält bort på vägarna igen. :-)
Måste tvätta den före helgen, man skäms ju att åka omkring i den nu!Antal läsare till bloggen: 1239 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2024  AutoPower.se