Bild på användaren Abbe Till startsidan
50 år. Bosatt i Gävle, Gävleborgs Län ID: 5678
Senast inloggad: Igår 17:14
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ 320 -97 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2022-05-10 Efter många olika bytesförslag trots att det stod i annonsen att byte är inte intressant, många skambud utan några som helst frågor om bilen så vart 320:n såld och levererad till nya ägaren som är en bekant igår. Alltid mer nervöst att sälja begagnade bilar till bekanta, hoppas bilen fungerar smärtfritt för nya ägaren.

Ny hobbybil är redan inhandlad och även denna en cab, men allt har inte varit smärtfritt men denna bilaffär, återkommer om det när allt är utrett. Bloggbild
 
  2022-04-22 Då var det dags för att sälja denna bil också, har lagt ut den på Blocket och som vanligt är det lika roande med alla skambud eller bytes förslag! Men jag har inte bråttom, blir den inte såld så dör jag inte av att ha den kvar i garaget! :)

[LÄNK]
 
  2021-09-16 Cabben har rullat på i sommar, på besiktningen fick jag 2:a på rejält glappa spindelleder så det fick åtgärdas. Bestämde att när jag ändå ska hålla på så kan jag lika gärna byta ut allt så alla leder, bärarmar och bussningar i framvagnen byttes. Har även renoverat kliman, ett rör hade det gått hål på mitt på den så den byttes och nytt gas fylldes på och nu blir det kallt i bilen.

Vidare har jag bestämt mig för att bara ha en hobbybil då orken att sköta om bilar har minskat med åren, så både cabben och Alpina b10:an är till salu! Bägge bilarna är redan avställda redan, blev en rekord kort säsong denna sommar då jag tappade lusten efter det rejäla vattenskadan jag fick i huset efter regn ovädret i Gävle i slutet av augusti, det var skönast och ställa av bilarna så jag har minder saker att sköta om.
 
  2020-07-28 Fick hem "nya" lyktor idag, halvtimme efter jag fått de satt de monterad på bilen! Så oerhört skönt och slippa se eländet till stylinglyktorna!

Har även bytt ratten till ett original ratt, tyvärr är det fel på släpringen så jag fick beställa ett på eBay, får byta den så fort jag fått hem den så jag slipper se Airbag lampan.

Även original Sidospeglar och v-knopp som är rätt lik originalet på väg hem.
  2020-07-28 Så enormt mycket snyggare än innan! Bloggbild
  2020-07-28 Bloggbild
 
  2020-07-27 Efter par månaders sökning efter rätt objekt så köpte jag denna i torsdags osedd! En god vän åkte först från Uppsala och tittade på en röd 325:a i Vetlanda, men säljaren visade sig vara totalt oseriös och hade ljugit om massa saker som jag hade frågat honom så det blev inget affär på den bilen! Fick bli plan B då i dessa corona tider var det dåligt med tåg som gick hemåt mot Uppsala där min vän bor! Hade sett denna på blocket och gillade färgen skarpt! Bilen fanns i Nässjö så det blev en bussresa dit och köp av denna! Fick hem bilen i lördags och är nöjd! Lite tråkigt att det blev bara en 320 men jag hade bara krav på sexa, jag saknade motorljudet när jag hade min 318 E30 cab!

Första jag gjorde var att ta bort ögonlocken, finns det något fulare att sätta på en bil?! Ja det gör det, lyktorna som sitter på bilen! :) Har hittat original lyktor och vita blinkers som kommer på posten snart, även sidospeglarna ska bytas till original speglar, de på bilen är M3 kopior och manuella, och det gillar jag inte! :)

Finns små saker som ska åtgärdas på bilen, men detta ska göras i maka fart. Bloggbild
  2020-07-27 Med ögonlock. Bloggbild
  2020-07-27 Utan! BloggbildAntal läsare till bloggen: 2305 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2024  AutoPower.se