Bild på användaren Abbe Till startsidan
50 år. Bosatt i Gävle, Gävleborgs Län ID: 5678
Senast inloggad: I förrgår 12:32
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ Alpina B10 -98 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2021-12-10 Då var Helmuth såld! Tyvärr såldes den till Estland vilket inte var så roligt men så kan det bli ibland!

Vet inte riktigt vad det blir för bil istället nu, tittar efter Alpina, Z4 3,5m, 335 cab, 135 cab, M3 E36 cab eller något liknande motorstark cab!

E36 cabben jag har är också till salu men kommer inte ut på Blocket först till våren.
 
  2021-03-22 Har bestämt mig för att sälja denna skönhet, planen är att dra ner på hobbybilar och ha bara en hobbybil istället för två! Så jag anlitade Autorismo i Gävle för att sälja denna åt mig, kommer att sälja e36 cabben också senare i sommar efter dotterns student.

[LÄNK]
 
  2020-07-02 Det var dags för oljeservice, inte för att den rullat tillräckligt långt utan att det var ett tag sen oljan byttes, bokade tid på Bavaria i Gävle och lämnade in den där enbart för att för stämpeln i boken.

Dagarna innan den skulle på service så gick det ett litet hål på en kylvätskeslang längst bak på motorn, troligen på grund av att slangen torkat med åren, kan inte komma på annan orsak, så nu när den skulle in till Bavaria så fick de byta den också. det var lite svårt och få fram rätt slang först men det ordnade sig till slut!
 
  2020-05-26 Efter stor beslutsångest om vad för bil jag ska köpa när jag sålt compacten och E30 cabben så slog jag idag till på en SV-såld Alpina B10 4,6! Det är en mycket välskött bil som jag köpte av en av mina BMW vänner som jag lärt känna sen många år på olika träffar där vi träffats. Vad jag kan se så är bilen rostfri och helt utan dörruppslag!

Nörderigt har redan dragit igång igen! Det är facelift baklysen monterad på bilen, jag har letat reda på ett par original pre facelift lycktor som en annan BMW vän ska plocka upp imorgon. Dessa monteras nog redan i helgen. BloggbildAntal läsare till bloggen: 2391 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2024  AutoPower.se