Granathen Till startsidan
29 år. Bosatt i Bandhagen, Stockholms Län ID: 35043
Senast inloggad: Igår 22:02
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ 335i -07 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2019-02-15 Bilen har nu ett nytt batteri och fordonskontrollen gick utan anmärkning. Har kört cirka 100 mil och den är otroligt mysig och med motor/kupé värmare är det behagligt att sätta sig bakom ratten på morgnarna.

Längtar tills det är dags för sommarpuckarna!
 
  2019-01-26 Har märkt att bilen varit lite seg på morgonen i vinterkylan och att "follow me home" inte har fungerat ibland. Sådant som kan indikera att batteriet inte är helt hundra längre, konstigt då bilen skulle få ett nytt dagen före leverans.

Men efter ett samtal till säljaren som fick dubbelkolla det hela visade det sig att tiden skjutits upp till efter leverans och sedan runnit ut i sanden! Men all heder åt Autowåx som erkände sitt misstag och fixade så att jag kan lämna bilen till Bilia Segeltorp på torsdag och få batteriet utbytt.

Jag passar på att låta dom göra en ordentlig fordonskontroll så jag vet att allt är 110%.

I övrigt går den fantastiskt bra!
 
  2019-01-12 Riktigt kul att åter ratta 335, tog en sväng förbi BMW Segeltorp för att hämta nya centrumkåpor till E34an och passade på att beställa bagagerumsmatta och nyckeltui.

Torkarbladet till bakrutan hade dom hemma så det fick jag med mig, efter en DIY video på Youtube byttes det på bokstavligen 1 minut.

Jag fick en månads garanti på bilen och funderar på att kanske lämna bilen hos en oberoende verkstad för hälsokontroll. Jag har inte märkt något konstigt, tvärtom väldigt tight och skrammelfri men man vet ju aldrig.Antal läsare till bloggen: 494 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2019  AutoPower.se