Granathen Till startsidan
34 år. Bosatt i Bandhagen, Stockholms Län ID: 35043
Senast inloggad: Igår 17:35
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ 335i -07 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2019-08-27 Detta gjordes under vecka 33-34.

Service 6.204 mil (olja filter och luftfilter.
Nya torkarblad fram
Polering samt keramiskt lackskydd
Nya däck i original dimension.
 
  2019-04-24 En dag när jag backade ut från parkeringen märkte jag att det var en liten pöl olja under bilen, böjde mig ner och såg att tråget till lådan var fuktigt.

Fick akut tid dagen efter hos Spiros vid Norrtull som snabbt konstaterade att tråget ink packning behövde bytas. Trist men samtidigt fick jag ny olja och filter i lådan vilket känns skönt. Inbillar mig att den växlar något bättre med nya oljan!
 
  2019-02-15 Bilen har nu ett nytt batteri och fordonskontrollen gick utan anmärkning. Har kört cirka 100 mil och den är otroligt mysig och med motor/kupé värmare är det behagligt att sätta sig bakom ratten på morgnarna.

Längtar tills det är dags för sommarpuckarna!
 
  2019-01-26 Har märkt att bilen varit lite seg på morgonen i vinterkylan och att "follow me home" inte har fungerat ibland. Sådant som kan indikera att batteriet inte är helt hundra längre, konstigt då bilen skulle få ett nytt dagen före leverans.

Men efter ett samtal till säljaren som fick dubbelkolla det hela visade det sig att tiden skjutits upp till efter leverans och sedan runnit ut i sanden! Men all heder åt Autowåx som erkände sitt misstag och fixade så att jag kan lämna bilen till Bilia Segeltorp på torsdag och få batteriet utbytt.

Jag passar på att låta dom göra en ordentlig fordonskontroll så jag vet att allt är 110%.

I övrigt går den fantastiskt bra!
 
  2019-01-12 Riktigt kul att åter ratta 335, tog en sväng förbi BMW Segeltorp för att hämta nya centrumkåpor till E34an och passade på att beställa bagagerumsmatta och nyckeltui.

Torkarbladet till bakrutan hade dom hemma så det fick jag med mig, efter en DIY video på Youtube byttes det på bokstavligen 1 minut.

Jag fick en månads garanti på bilen och funderar på att kanske lämna bilen hos en oberoende verkstad för hälsokontroll. Jag har inte märkt något konstigt, tvärtom väldigt tight och skrammelfri men man vet ju aldrig.Antal läsare till bloggen: 1680 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2023  AutoPower.se