Granathen Till startsidan
32 år. Bosatt i Bandhagen, Stockholms Län ID: 35043
Senast inloggad: Igår 09:11
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ 523i -96 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2009-03-08 Bilen rullar på och har idag gjort en riktig storstädning av kärran, tvätt med svamp två gånger, skinning, dammsugning, avtorkning av inredning, kollat alla vätske nivåer, smörjt ett par gångjärn, bytt en lampa till parkerings ljuset. Bilen fungerar bra men letar efter någon verkstad som kan laga min ljusmodul som har krånglat ett bra tag nu och mina stabb stag var på väg att ge upp sa Tony sist jag hade bilen på service. I sommar blir det 19" fälgar ska bli kul att se hur en 5-serie ser ut med stora fälgar utan sport paket.

Glad påsk!
 
  2009-01-19 Bilen har varit inne hos min goda vän Tony för byte av bussningar i bakvagnen, samt bussningar till växelspaken så den är tightare än någonsin. Hade den även inne på mini rekond för nån vecka sen. Efter ha "bytt" bil med far under en veckas period för att jag har behövt ha skåpbil i tjänsten så var det med stor förtjusning jag fick åka kvalitetsvagn igen!
 
  2008-12-22 Har nu avverkat tusen mil i denna bil, den fortsätter att fungera bra och är trevlig att köra, min första bil med antispinn och det känns ju bra när det var halka i två dagar.. Fel som rapporterats är ett par dåliga bussningar i bakvagnen som ska bytas, Läckaget jag skrev om i förra inlägget är kvar dock mindre än förut. Jag funderar på att låta min mekaniker byta ett par bussningar till vxl-låds spaken den är inte dålig men har blivit lite lite slapp och jag vill ha nybilskänsla även där! Bloggbild
 
  2008-10-22 Oj, här händer det inte mycket. Har nu haft bilen några månader sen jag köpte den på Bmw Gävle. Jag har hunnit avverka ca 600 mil i vagnen och måste säga att maken till bra bil får man leta efter. Byggkvalite i elit-klass en av Bmw:s bästa om man frågar mig. Inte ett missljud någonstans och knäpptyst trots 12 år på nacken.

Hade bilen inne på lite byte bla. Vxl-låde olja, olje i bakaxeln, luftfilter, kupe filter, lagade ett servo läckage (en slang från behållaren satt inte riktigt tätt), broms skivor fram med belägg.
Bara Bmw original delar användes och känns bäst så tycker jag.
Denna bil använder jag som bruksbil men försöker ändå kosta på den och pyssla om den så den fungerar perfekt.Antal läsare till bloggen: 919 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2021  AutoPower.se