Mugge Till startsidan
41 år. Bosatt i Göteborg, Västra Götalands Län ID: 8669
Senast inloggad: 2021-09-03 15:59
[ Info ] [ Bilar ] [ Blogg ] [ Gästbok ] [ Inlägg i forumet ] [ PowerPolare ]

[ 530iA -93 ]
[ Bilder ] [ BilBloggen ]

BilBlogg
[ Senaste blogginlägg ]
 
  2007-11-08 Idag fick jag tips om att min gamla 530iA som jag sålde 2005-06-30 åter låg ute till salu på PowerBörsen.

Det är alltid roligt att få veta vad som händer med ens gamla bilar.

Annonsen finns på PowerBörsen: ---> [LÄNK]

Jag sålde bilen till en då rätt välkänd forumprofil som enbart behöll bilen ett kort tag och sålde sedan vidare den till en bekant som fortfarande äger den idag.

Bilen verkar fortfarande i fint skick, men har utsatts för en del modifieringar sedan när jag hade den. Bland annat har man bytt till:

* Vita blinkers runt om
* EU skyltar fram och bak
* Kromade ändrör
* Andra fälgar

Vissa av modifieringarna är väl inte i linje med min smak, men det är ändå roligt att se att bilen blivit väl skött. Då hoppas jag att den återigen hamnar hos en ägare som fortsätter att sköta om den. Bloggbild
 
  2005-12-13 Idag var det 1 år sedan som jag köpte 530in.

Klockan 13:00 för ett år sedan (det var en måndag), var jag väldigt lycklig!

 
  2005-12-02 Min tredje BMW sedan jag började besöka AutoPower.
Efter att ha kört 318 ett tag, så var suget efter en motorstark bil väldigt stort. Jag var egentligen ute efter en 525i men råkade snubbla över en annons blocket där det i princip stod "BMW 530 välvårdad säljes". Ringde upp och pratade lite med ägaren, och bestämde träff.

Det första jag imponerades av var hur pass välvårdad bilen var, det andra hur pass mycket tystare V8 motorn arbetade än den raka sexan jag hade haft innan. Undersökte bilen i ca 1 timme och det verkade om att det som hade sagt i telefon stämde i stort sett. Provturen blev dock väldigt kort eftersom jag mer eller mindre redan hade bestämt mig för att köpa den.

Eftersom det var fredag kväll och jag inte hade hela summan med mig, lade jag en handpenning på bilen och återvände hemåt för att gå till Sir Tobeys för att träffa folket från Autopowers forum. På måndagen var man en stolt ägare till en V8 bestyckad BMW. BloggbildAntal läsare till bloggen: 1063 st. Räknar ej bloggägarens egna besök.
© 1997 - 2021  AutoPower.se