AutoPower.se
Denna sida är inte i bruk längre.
Gå till den nya frilansarsidan -->

HASSOS BILAR
[ 540i touring -01 ]
[ 528i -96 ]

51826

BMW Träff Odensbacken 2003
Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

Bild 8

Bild 9

Bild 10

Bild 11

Bild 12

Bild 13
Årets upplaga av den miniträff som BMWCS Stockholmsektionens Göran Benjamin kallar till, när han får lantisabstines från Brostugeträffarna är ju det enda BMW meeting som blir av i Närke med omnejd.

Så det initiativet är väldigt välkommet, förra årets träff blev det 8 fina vagnar. I år fördubblades antalet bilar, och vilken fin samling av välpolerade bilar och olika BMW modeller. Kvalitet före kvantitet kan man gott säga om denna träff. Bild 1 Görans E24, med en trevlig parkeringsskylt, trots att möbelhandlaren åker X5, så kikade nog han inifrån skyltfönstret trots att vi utnyttjade "hans parkering".

Bild 2 ­3. men 16 bilar på rad blir ändå en imponerande samling, i förgrunden en fin E39T ägs av frilansare "Cliffs" bror som kom på uppmaning och fördubblade antalet E39 or till 2 st.

Bild 4-5 Även antal E24 fördubblades 4st. Och G. Östlunds fina M3E30 denna modell är ju en klassiker och jag tycker det är betydligt mera racerstuk på dessa E30 än de nyare M3 modellerna.

Bild 6. Anders "Cliff" Öholms nyinköpta 735ial ­98.

"Redarn" Petter Sehlin tycker nog att en långkryssare av denna modell, borde ingå även i hans "flotta" han kom i år utan att kryssa två varv rondellen i sin mycket fina 745 Highline ­86. Bild 7.

Bild 9. En "diamantsvartägd" välputsad!! E34 som torkat till efter blaskande i motorrummet med vatten, Johan gör nog inte om detta nått mer :DD

Redarns fd. Alpina infann sig med en nya ägaren sedan några dagar tillbaka, det är en vagn i kanonskick så han kan knappast bli annat än nöjd. Bild 10. Här är det två Schnitziga E32or varav den ena Schnitzigare än den andra, ägs av frilansare "Schnitzer" Daniel från Karlstad .

Göran samtalar med en E36 ägare i bakgrunden.

Bild 11. Med sån här lyster i lacken så är röda E34or väldigt fina tycker jag.

Bild 12. Kaffe och bullar smakar alltid gott i gröngräset och bättre utsikt kan man inte få.

Bild 13. 528an som bara väntar på att bli skönhetsopererad befinner sig ett fint sällskap, jag fick lämna tillställningen lite tidigare än de flesta, för min stötfångare skulle lämnas på lack morgonen därpå.

Det ska bli intressant om denna träff kan bli ännu större nästa år då det diskuterades om man skulle flytta tvärs över gatan till skolans parkering.

Tack till Göran och till alla som kom, väl mött igen.

Text o bild HassoAutoPower.se
Denna sida är inte i bruk längre.
Gå till den nya frilansarsidan -->

HASSOS BILAR
[ 540i touring -01 ]
[ 528i -96 ]