AutoPower.se
Denna sida är inte i bruk längre.
Gå till den nya frilansarsidan -->

HASSOS BILAR
[ 540i touring -01 ]
[ 528i -96 ]

6132

Hasso gör en ansiktslyftning
Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

Bild 8

Bild 9

Bild 10

Bild 11

Bild 12
När gummor och gubbar börjar bli till åren komna så blir det ibland det enda som hjälper är en plastikoperation för att få tillbaka ungdomen.

Visst vad gör man då med 528an?Jo, byter lite plast, men det gäller ju att hitta lämplig donator, och det har jag väntat på i över ett år nu.

Men se här hittade vi ett lämpligt offer Bild 1-2 en mycket fet och fin 525-01 som fått en M5-front istället. Det kom ett SMS från Asken att det fanns en till salu på börsen, samt även ett mejl från Jonas som också ville tipsa mig om annonsen.

Jag var ju på semester på Västkusten, så det blev ingen omväg att hälsa på Jocke i Henån utanför Uddevalla, jag bestämde mig direkt och två dagar senare var jag åter med kärra för att hämta hem uppgraderingsplasten. Bild 3.

Bild4. Så fort jag kom hem var det bara att riva ned den och tvätta, för morgon därpå skulle den på lack.

Operationen utan bedövning har börjat. Bild 5-6-7.

Hopsättningen av den nya skinande spoilern har börjat. Bild 8.

Utanför garaget är det full verksamhet med flera tyska märken, en 850R försökte jag låta bli att få med på bild. Bild 9.

Nu är den på plats bild 10-11, lite justeringar återstår, den ska höjas vid skärmkanterna, samt att motorvärmarpluggen ska monteras i det täckta gallret på höger sida. Nu har även nya EU skyltar och skylthållare beställts, för att "luras" ännu mera. För det är väl lurendrejeri heller hur ???.

Det tillkom även ett mindre ingrepp i instrumentet. Bild 12.

Det var riktigt pillgöra, som ändå blev hyfsat.

Nu är det en stötis till som ska bytas, det ligger en cosmossvart nymålad i källaren men det blir nog under nästa vecka. Krutis ska bli fin igen efter sammanstötningen med en fransyska.

Text o bild HassoAutoPower.se
Denna sida är inte i bruk längre.
Gå till den nya frilansarsidan -->

HASSOS BILAR
[ 540i touring -01 ]
[ 528i -96 ]