AUTOPOWER » FORUM
[ Ny användare ] [ Ändra användare ] [ Hjälp ]
Sök inlägg ] [ Alla ] [ 100 mest visade ] [ Hetaste 100 ] [ Senaste 100 ]
[ AutoPower ] [ Forum ] [ 3-Serien ]

Problem blåtand F31-17

Visad 455 gånger
Besvara
AutoPower Forum Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av Fråga
Antal inlägg6st
Postad/Inlagd2020-03-14 08:44
Anmäl hela inlägget/tråden till moderatorAnmäl inlägget
Äger följande bilarÄger följande bilar:
320d-17
Hej,

Har ett skumt problem med android och min 320. Jag kan koppla upp mig via BT och köra spotify men telefondelen fungerar inte.
Har bockat i allt som behövs i både telefonen och bilen, unpairat och pairat flera gånger. Fungerar klockrent med fruns iPhone men inte med min Motorola G7.
Har standard system och inte stora displayen i bilen.

Det som händer är att när jag ansluter så går spotify igång direkt i bilen, sedan fortsätter bilen att ansluta en halvminut. Slutar med att menyn visas igen och själva "luren" i displayen inte är aktiverad.
Kollar jag på telefonen så håller den på och ansluter, kopplar ned, ansluter, kopplar ned medans anslutningen i bilen pågår.

Känns som problemet hade varit lättare att hitta om den inte anslöt alls men nu är det ju bara själva telefondelen som inte fungerar. Någon som har någon bra idé?
          IP: ...[4.22.72]
Annons
Antal inlägg55 st
Postad/Inlagd2020-03-17 11:57
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
330e -20
Prova med en annan bluetooth codec i telefonen.
Finns under utvecklar alternativ.           IP: ...[165.209]
Antal inlägg6 st
Postad/Inlagd2020-03-17 12:39
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
320d-17
Ah, det har jag inte varit inne på själv.

Tack K1M, någon speciell inställning du tror kan fungera bättre? Fanns ett gäng att välja mellan.           IP: ...[0.240.2]
Antal inlägg55 st
Postad/Inlagd2020-03-17 13:28
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
330e -20
Jag hade problem när jag hade inställt på typ Aptx-HD som mina lurar supportar. Bytte till typ den första i listan med minst antal bokstäver, kommer inte ihåg. Då lirade det.           IP: ...[165.209]
Antal inlägg6 st
Postad/Inlagd2020-03-17 13:35
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
320d-17
Tack, då är det SBC eller AAC.

Provar mig fram!           IP: ...[0.240.2]
Antal inlägg6 st
Postad/Inlagd2020-03-20 09:28
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
320d-17
Detta går inge bra...
Har provat att ändra codec och även AVRCP, även fipplat runt med inställningar gällande battery saving på BT.

Märkte att den försöker koppla upp sig och ser uppkopplad ut i telefonen ett tag, hör dock ingenting (får byta till telefonens högtalare för att kunna prata) och sedan tappar den kopplingen.

Har ett ärende hos Motorola/Lenovo så får väl se om dom har någon bra idé, inte fått tag på någon på BMW Support som verkar kunna hjälpa utan dom hänvisar till verkstäderna.

Skam den som ger sig :)           IP: ...[0.250.6]
Antal inlägg6 st
Postad/Inlagd2020-05-06 10:47
Anmäl svaretAnmäl svaret
Äger följande bilarÄger följande bilar:
320d-17
Tröttnade och köpte ny telefon :)           IP: ...[0.240.2]
Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Besvara

Viktigt: Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.

Användarnamn:
Lösenord: Kom ihåg lösenordet.    Glömt bort lösenordet?

Inkludera min användarsignatur



Regler för forumet

 



© 1997 - 2020 AutoPower.se







PowerBörsen
Senaste 5 BMW

BMW 535  -06
Pris: 75.000:-

BMW M3  -05
Pris: 325.000:-

BMW 528i  -96
Pris: 11.000:-

BMW 750li  -06
Pris: 72.000:-

BMW 320  -14
Pris: 175.000:-
Gå till PowerBörsen Gå till PowerBörsen