AutoPower Forum

AutoPower Diskussion

Övriga bilmärken
1.021

Audi Q7 facelift

Am
730
Amli
Audi Q7 3.0TDI Quattro -18
Jag är sjukt nöjd med min Q7 och sitter och kollar på att köpa en ny bara med lite mer utrustning som jag saknar från min nuvarande. Jag undrar dock om någon känner till om någon facelift eller liknande är på gång till Q7? De ändrar beteckningar nu till MY19 från 3.0TDI till 50 TDI osv men är det någon som känner till om det är något annat på g eller om det fortfarande är något år bort?
Li
11
Lindqvist82
Porsche 992 GTS
Bmw X7 40D
Audi Etron S-Line Advanced 55
Är inne på min andra Q7:a sen nya modellen kom. Hade en -16 som jag bytte till en -18 i höstas. Tror att den nya interiören, som finns i nya A8 och A7, kommer även till Q7:an så småningom. Vet dock inte när. Är också sjukt nöjd med Q7:an, svårt att byta till ngt annat just nu iaf!
Am
730
Amli
Audi Q7 3.0TDI Quattro -18
Tror du verkligen att den interiören hittar ner i Q7 i en facelift? Det är ju en ganska omfattande ändring som snarare känns som man gör vid en ny modell och det ligger ju några år fram.

En annan fråga är om det är någon som har 22":arna på sin Q7? Jag hade tänkt att välja dessa men är orolig om bilen blir spårkänslig eller högljudd. Jag har 21" på min nuvarande och det är absolut inga problem och undrar om skillnaden till 22" är stor?
Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.
Är du redan användare? Logga in i menyn.