AUTOPOWER » FORUM
[ Ny användare ] [ Ändra användare ] [ Hjälp ]
Sök inlägg ] [ Alla ] [ 100 mest visade ] [ Hetaste 100 ] [ Senaste 100 ]
[ AutoPower ] [ Forum ] [ Import ]

Problem med slö 535d -05 efter urmontering av motor

Visad 554 gånger
Besvara
AutoPower Forum Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Inlagd av Fråga
Antal inlägg3st
Postad/Inlagd2017-10-08 08:28
Anmäl hela inlägget/tråden till moderatorAnmäl inlägget
Äger följande bilarÄger följande bilar:
Bmw 535d -05 .e61
Hej, har sökt trådar till detta men hittar inget om just detta med motorurtagning.
Efter att jag lämnade in min bil på verkstad för att byta grenrörspackningar så visade det sig att tre bultar hade gått av och de sa då att vi måste lyfta hela motorn för att fixa bultarna. Efter att de fixat bultarna sattes motorn i igen men då gick inte bilen upp till 3000 varv utan är otroligt slö. Jag har läst om allt när det gäller vakumslangar och klockor till partikelfilter men undrar om det är någon som kan bringa lite ljus i detta. Bilen står fortfarande på verkstaden efter nästan fyra veckor.           IP: ...[8.6.159]
Första sidan (ej tillgänglig)Föregående sida (ej tillgänglig)Nästa sida (ej tillgänglig)Sista sidan (ej tillgänglig)
Besvara

Viktigt: Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.

Användarnamn:
Lösenord: Kom ihåg lösenordet.    Glömt bort lösenordet?

Inkludera min användarsignatur



Regler för forumet

 



© 1997 - 2020 AutoPower.se







PowerBörsen
Senaste 5 BMW

BMW 2002  -70
Pris: 85.000:-

BMW 318ti  -03
Pris: 37.000:-

BMW 730 d  -17
Pris: 469.000:-

BMW 320  -94
Pris: 30.000:-

BMW 750i  -91
Pris: 85.000:-
Gå till PowerBörsen Gå till PowerBörsen