AutoPower Forum

AutoPower Diskussion

3-Serien
820.923

Första bilderna på F31 3 serie Touring

Sida 81 av 127
Ja
709
Jacky Ickx
530dXA -16

BMW CS #08252
Angående sport+ i Driving Experience Control (som det så fint heter) så ingår detta med följande tillval:

-Sportline
-Aut. sportväxellåda
-Adaptivt M-chassi
-M-sportpaket
-Variabel sportstyrning

Har man något av ovanstående tillval så får man alltså sport+

/J.I
sj
77
sj0blom
Mercedes C220d kombi
Krullo skrev:
"
Siktpaket:
Avbländbara backspeglar - Nej
Dimljus - Nja (redan inkluderat i lines)
Fällbara huvudstöd bak - Nej
Regnsensor - Ja
"

Konstigt, för mitt siktpaket på min F31 innehåller både avbländande backspegel och fällbara huvudstöd bak ... eller har säljaren bjudit på något utan min vetskap :-)
Sj0blom: det jag refererade till vad BMW plockat ihop i sitt Advantage-paket där de plockat bort huvudstöden och backspeglarna. Jag ville visa vad som ingick från de olika paketen och vad som inte ingår i Advantage :)
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Fizbo, ventil öppnas från 3000 rpm eller vid startögonblicket. Lika najs varje gång man drar igång den i garaget, i typ 1.5 sekunder :p

Det du menar är Golf Tee modden, det bästa sättet att göra den på är att inte koppla ur någon kontakt (kan generera felkoder) utan man ska dra bort kopplingen mellan ställdonet och ventilen (typ en sprint). På så sätt funkar fortfarande mekanismen, inga felkoder genereras, men ventilen påverkas inte. Den ska i sin tur fixeras i öppet läge, görs enkelt med en vajer. Kolla i F30post, ska finnas en DIY där.

Har inte gjort det själv men det ska jag testa så snart man får tid, men först ska jag få på xenon-dimljusen och de lackade reflektorerna (lackade i samma färg som diffusern) som legat o skräpat hemma sen oktober för att man inte fått tummen ur...
Pratade just med min säljare på Bavaria Solna och ett Performance avgassystem kostar 7890kr plus montering på ca 2-3000kr.

Any takers? :) Lite sugen är man allt men man kanske ska ha fått bilen levererad först :)
Ro
27
Rotkiv
F31 320xd vit m-sport ppk
Är det någon som valt dubbade vinterdäck till sina bilar, försöker köpa till min 18" med dubb men säljaren på bmw säger att dom bara säljer 17"?? Såg att dom lagt ut på bmw.co.uk om x-drive till touringmodellerna nu. :)
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Bättre vänta tills det dyker upp på sales after, där ligger 335ans på typ 7000 och den till 328 bör vara billigare.

Jag kör dubbat, Conti Ice Contact XL 18". Kolla bilhjul.se.

-Tihe Suryoye-
Ro
27
Rotkiv
F31 320xd vit m-sport ppk
Vitoco vad har du för fälg till din?, fungerar lufttrycksmätaren?
Wi
2.014
Wiberg
M550i -21
X3 30e -23
Rotkiv>> Det är ingen lufttrycksmätare på svensksålda bilar, de använder ABS-sensorerna för att detektera punktering. På bland annat USA-marknaden har de riktiga lufttrycksmätare på hjulen, detta pga lagkrav. I Europa finns mig veterligen inget land med detta lagkrav, därför använder de av kostnadsskäl istället ABS-sensorerna.

Så länge du initierar om punkteringsövervakningen när du bytt hjul så ska det inte vara några problem att byta till i stort sett vilka hjul som helst.
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Ett par svarta Dotz fälgar. Passar precis över M Sport bromsarna så tänk på det om du nu har dom, bara för att de är 18 tum o passar med originalbromsarna så är det inte säkert att de får plats ändå. Det fick polaren erfara när en verkstad skulle skifta däcken åt honom, blev fina märken på oken då pajasen som monterade dit dem inte märkte att det var kontakt mellan de båda. Bilen sänktes och han hoppar i för att köra iväg, men gnisslet gjorde att han knappt kom två meter :)

-Tihe Suryoye-
Mi
1.167
Micleg
iX1 msport 2023 med mycket utrustning
F11 520d -15 X08 HK HUD nav ACC/radar NightVision
Rotkiv, jag har BMW 397 med dubbdäck på, köpta hos AutoPartner (BMW) Linköping. Dom har dock inga "färdiga" paket från BMW som är 18 tum dubbat.
Hej
Ni som har elekrisk motovärmare fungerar dem bra? för det är väl slangvärmare på dem?

Den som vill köpa performance avgas till sin 328 så finns det på www.leebmann24.de för 579Euro. Är en auktoriserad BMW handlare precis som salesafter. Har handlat där och kan rek dem:)When Batman takes a vacation he does the Gumball
Bra tips dör wsemme!
Verkar ju gå att få hem bmw-tillbehör för, i sammanhanget, riktigt bra priser jämfört med vad BMW sverige vill ha.

Tor jag avvaktar med avgassystemet ett tag men är nära att kicka hem ett par m-sportnjurar och bagagerumsmatta. Ungefär 45% billigare får jag det till .
Gillas :)
*Beställt :)
Vitoco - Jag väntar på utlåtande från dig angående avgasmodden :)
Har lyssnat lite mer på du-tuben och det låter rätt så ballt det där m-sport-systemet.
Dock känns det lite fånigt med "bara" avgassystem, vill ju ha ECU-tune också.
Hoppas bmw släpper uppgradering till 328:an snart!:)
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Haha inga problem , men du lär få vänta då en Bugaboo Donkey och Izi Sleep ligger prioriterat på att köpa listan - ska bli farsa i juni :D

Hoppas också på ett Power Perf- kit från BMW men inte tycker jag det är fånigt med ljuddämparen till 328i, det är ju en riktigt ljuddämpare. Det som finns till 320d/320i är ju bara en Y-pipa som man trär på befintligt utblås (efter att det kapats), DET är fånigt :p
DL
1.813
DLC
G21 M340i -21
Fizbo: sålde du Golfen själv eller blev det inbyte? Jag sitter i liknande sits som du och överväger att slå till på en ny tre touring.
Vitoco - Grattis, min dotter levererades redan under julhelgen :) Du har ju gott om tid att shoppa barnprylar :)

Det jag menar med fånigt är att jag inte gillar när det bara låter lite mer utan vill ha lite mer under huven också :) Skulle kännas bättre med PP-kit samtidigt. Undrar om det kommer ett tll 328 öht. Hoppas verkligen det.

DLC - Jo, jag sålde den privat i höstas. Inbyte är ju bekvämast men det innebär ju såklart att man får betala lite mer emellan i de allra flesta fall.
Vilken motor i 3:an funderar du på?
DL
1.813
DLC
G21 M340i -21
Var Golfen lättsåld? Tycker de som ligger ute idag ligger högt i pris, vilket iofs är positivt.. Ska nog göra ett försök att kränga den privat men kommer sikta på en back up från handlare. Är tyvärr i behov av bilen så det går inte att sälja den hur som helst.

Jag är intresserad av de större bensinmotorerna. 35i börjar produceras i mars och är det jag helst vill ha. Men 28i skulle funka också. Det hela hänger på hur bra affär jag får till. Det är lite tufft med +89 tkr för 35i plus kanske att man inte får till motsvarande deal som advantage.
Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.
Är du redan användare? Logga in i menyn.