AutoPower Forum

AutoPower Diskussion

3-Serien
818.886

Första bilderna på F31 3 serie Touring

Sida 78 av 127
Finns det en sida där man kan följa statusen på bilen? Vet att det finns för kunder i US. Har ett svagt minne av att det skulle funka för Europabeställda BMW med. Har för mig att det pratades om det i höstas här.

Visa användare
1.135
Joofa
G21 330iA x-drive Touring -20, M-sport, Dravit Grey
Efter att ha använt bilen ytterligare ett tag har jag nu börjat irritera mig på en detalj som vore intressant att höra om ni andra hunnit reagera på.

Fästena för säkerhetsbältena i baksätet är jäkligt svåra att komma åt när man använder barnkuddar och barnstolar! Själva clipsen/fästena som man ska sätta bältet i sitter liksom ganska nerbäddat i själva sitsen. (Gäller bara de två ytterplatserna, inte mittenplatsen).

Kanske är detta snyggt eller tom praktiskt om vuxna sitter i baksätet. Men jag håller på att bli galen varje gång jag ska spänna fast ungarna i bilen. Jämfört med E91 och alla andra bilar så sitter fästena 1,5 dec lägre i F31, även om man försöker dra upp dem...

Någon annan som reflekterat över detta?
Visa användare
8.214
Grelle
Audi E-tron 55 -22
Seat Leon ST -17
Jag har tänkt på det och tyckte spontant att det var en bra idé då man slipper sätta sig på dem och det ser trevligare ut.

Men då tänkte jag ur synvinkeln att det är vuxna, eller kuddlösa, som ska sitta därbak.

__________
Mvh Grelle
Jag sitter och åker en 01 E46 nu och gillar det skarp. Är så att säga inte jättebortskämd och tycker komporten i sportskinnen är möcke bra.

Meeen. Vad går jag miste om? Hur många divisioner bättre är F31 och varför?

Mvh nyfiken.
ro
9
robadob
F31 328i Touring-12
"Fästena för säkerhetsbältena i baksätet är jäkligt svåra att komma åt när man använder barnkuddar och barnstolar! Själva clipsen/fästena som man ska sätta bältet i sitter liksom ganska nerbäddat i själva sitsen. (Gäller bara de två ytterplatserna, inte mittenplatsen)."

Instämmer helt och hållet, värdelöst i det avseendet.............


"Dags för" 1: Ta upp den här tråden igen

"Dags för" 2: En ny utrustningsnivå och erbjudande för F30/F31; Advantage Edition.
Länk

BMW 3-serie Advantage Edition Touring har följande extrautrustning: Alarm, Takrails, Förvaringspaket, PDC bak, Regnsensor, Xenonstrålkastare, Farthållare, Belysningspaket, Bluetoothförberedelse Business samt USB-anslutning, Valfri Line: Sport Line, Modern Line eller Luxury Line

Min undran är varför de inte kunde, när de ändå höll på, lägga med de paket som är mer eller mindre standard vid sidan av förvaringspaket; sikt, drive comfort.... Blev väl för hög prislapp antar jag.
Måste komplettera min förra post. Följande är alltså med från befintliga paket:

Siktpaket:
Avbländbara backspeglar - Nej
Dimljus - Nja (redan inkluderat i lines)
Fällbara huvudstöd bak - Nej
Regnsensor - Ja

Funktionspaket:
Takreling - Ja
Belysningspaket - Ja
Eluppvärmd ratt - Nej
Förvaringspaket - Ja

Drive comfort:
Bluetooth Business - Ja
Farthållare - Ja
PDC - Ja

Följande är extrautrustning utanför "paketen":
Alarm
Xenon
Valfri line

Advantage edition finns även som val i konfiguratorn.

DL
1.813
DLC
G21 M340i -21
Bra erbjudande. BMW "bjuder" ju i princip på allt som ingår i advantage. Typ grundpris plus 3000 kr. Vore bra om det gick att byta ut line mot m-sport plus pristillägg.
Det går att uppgradera i konfiguratorn från de vanliga linesen till M-sport för 23´ om jag inte minns fel. :)
St
504
Stockholm-1
340i Touring
I3s
Samma erbjudande på sedan, dock inte på 335i. Kan tänka mig att det går att gå till den modellen också om man begär det.
DL
1.813
DLC
G21 M340i -21
Se där ja. Ja då är det verkligen ett bra och flexibelt erbjudande.
Visa användare
7.644
Kristoffer_L
992 GT3 -21
Det där erbjudandet verkar riktigt vettigt, antar att det gäller att hänga med i tjänstebilsracet med kanske BMWs viktigaste modell på den svenska marknaden. 23kkr upp för M-sport är ju inte heller så illa, aldrig har Estorilblått varit billigare ;-)

En liten varningens finger, tyvärr kan man inte streama musik från telefon via Bluetooth business så för oss som lyssnar mycket på musik via Spotify kräver det professional..
Helt rätt ang bluetooth, Kristoffer, det brukar handlarna vara bra på att påpeka också så att man väljer professional ;)

I tjänstebilsracet har de också haft bra grundrabatt tidigare, ca 295´ för 320d, det blir intressant att se var de placerar det här paketet prismässigt mot företag. Försöker de ta köpare ifrån Volvo/VAG tro? Kommer de lyckas?

Rätta mig om jag har fel, men är det inte ovanligt med så pass bra rabatterade paket mindre än ett år efter lansering? För touring ett knappt halvår...
DL
1.813
DLC
G21 M340i -21
Jag reagerar också på att de erbjuder så pass bra deal för en ny modell. Men det är bara tacka och ta emot för de som slår till.
Visa användare
7.644
Kristoffer_L
992 GT3 -21
Jag tror konkurrensen är rätt stor mellan flera av märkena på tjänstebilssidan, för att kunna behålla och rent av ta marknadsandelar krävs det att man hänger med. Vet att Audi kör riktigt aggressiva kampanjer för företag - min fru skaffade en A4 Avant 177hk quattro med sportpaket mm för drygt 300kkr förra året. Har också hört att MB är ganska aggressiva så det gäller väl för BMW att haka på...
St
504
Stockholm-1
340i Touring
I3s
Är det så viktigt att kunna streama Spotify trådlöst? Tycker inte jag. Usb anslutning duger väl där man har en kabel till sin smartphone, då laddas den också vilket alltid är fint.
sj
77
sj0blom
Mercedes C220d kombi
Fick min 318d listpris 348k för 302k ... så nog ger man bra rabatter just nu :-)
Helt klart satsar man på att sno åt sig tidigare VAG/Volvo åkare, och i mitt fall som fd Volvo-ägare så lämnade ju Volvo öppet mål när man erbjuder tidigare V50 ägare att downsiza till den betydligt trängre V60 eller att ta den numera föråldrade V70 ... inte så svårt att välja en F31 då :) ... Audi är inte ens med på planen med sina asfula cirkusvagnar :-)

Men lite tråkigt att inte Volvo hade något i närheten vid det här bilbytet ...
Någon som vet om det går att kombinera detta erbjudande med företagarnas 10% rabatt? I så fall får man i princip ett oslagbart erbjudande.
He
336
Henke77
520xd,IE Touring, 2019
i3s- 2018

Acey, absolut, det är cirkapriser och normal rabatt utgår!

Visa användare
7.644
Kristoffer_L
992 GT3 -21
Stockholm: beror ju på vad man lyssnar på. Lyssnar man mycket på CD skivor eller mp3 är det strunt samma men jag har nästan helt gått över till spotify och iTunes.

Håller med om att erbjudandet verkar bra...är riktigt sugen på att gå över till en 328 men jag får försöka tygla mig lite :-)
Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.
Är du redan användare? Logga in i menyn.