AutoPower Forum

AutoPower Diskussion

3-Serien
819.111

Första bilderna på F31 3 serie Touring

Sida 28 av 127
1500kr är ren stöld, tar 10 min att montera själv och kostar c:a 1000kr inkl frakt från Salesafter.eu. Frakten är rätt dyr (€25), men om man köper lite andra saker samtidigt så vinner man på det ändå.

M Performance grill, inredningslister och växelväljare i kolfiber för mindre än vad bara listerna kostar i Sverige (inkl frakt).

Länk
Visa användare
1.135
Joofa
G21 330iA x-drive Touring -20, M-sport, Dravit Grey
Ok, det blir billigare att göra det själv. Men att säga att 500kr extra är ren stöld för att få det färdigmonterat på bilen tycker jag är överdriva.
ren stöld är dessutom priserna för carbonlisterna tycker jag i länken ovan

/Anders
ji
78
ji86
BMW F31 330D M-Sport - 2013
Stöld är väl att ta i kan jag tycka...
Det är ju just frakten som gör att det blir lite dyrare. Går att köpa från eBay.de med gratis frakt på en del ställen. Grillen kostar under 700kr på de flesta ställen och om då BMW vill ha nästan 1 000kr extra för att sälja och montera dem när man köpt en bil för 400 000kr så är det inget bra pris i min mening.

11 000kr eller 5 700kr för lister, växelväljare och grill jämfört med BMW Sverige och BMW Tyskland säger väl en del med. Ni köper självklart sakerna där ni vill, men jag väljer hellre att betala c:a halva priset.
Menade 6 700kr.
Imolarot: Man kan också hävda att 500 eller 700 kr inte är så mycket när man pratar 400 500 eller 600 000 kr :)
vad jag menade är att carbonlisterna är sjukt dyra, oavsett var man köper dem

/Anders
Anders: Tycker priset på inredningslisterna är helt okej faktiskt om man jämför med kolfiberlister från tredjepartstillverkare samt tidigare priser från BMW. 5 500kr för 7 lister är inte så farligt.

Acey: Om vi pratar procentuellt så är 650kr vs 1500kr en enorm skillnad. Och om man då som jag köper ett gäng saker till och allt blir halva priset så tycker jag prissättningen är skev i Sverige då det jag köper är direkt från BMW i Tyskland. BMW Sverige lär ju också gynnas av eurokursen på samma sätt som jag gör.

Men som sagt... Folk handlar där de själva vill. Jag handlar ALDRIG från Sverige då alla svenska handlare tar ut för mycket pengar.
Imolarot: Jag håller med. Jag köper själv fälgar, elektronik och annat utomlands. Men i det specifika fallet där det endast rör sig om att montera en performance-grill så är en femhundring extra för att få det installerat direkt vid leverans inte så mycket att snacka om (även om handlaren kanske borde kunna bjussa på installationen vid nybilsköp för 500 000).
Alltså summan i sig är ju ingenting som du säger. Men att ta betalt för att installera den tycker jag är lite lågt och det skall inte vara några problem att bjuda på själva grillen heller egentligen beroende på vad för deal man fått på bilen.

Jag skulle inte köpt grillen som enda sak från utlandet heller kanske, men då jag la en lite större beställning så slank det med lite billigare saker på köpet.

Men nu efter den beställningen och nya fälgar så finns det inte en krona kvar till annat än bensin och mat detta året så nu får det vara nog!
vad har du beställt för fälgar Imolarot?

/Anders
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Är det någon som vet hur det blir med HK-högtalarna bak i taket när man även har panorama? Skulle va jävligt tråkigt om man blev blåst på dem pga att luckan ska få plats där.. hur var det på E91an?

Salesafter är ju klockrent, performance-njurar plus p-mattorna och nyckeletuit för ~2200 inkl. frakt mot ~3100 härifrån. då är inte montering inräknad på sverige-priset heller
Med känsla: Jag har beställt ett par HRE P44SC som skall skickas i morgon. Så kommer lagom till bilen om allt klaffar.

Salesafter är grymma. Handlar i princip alla originaldelar där ifrån. Är en BMW-handlare så inga konstigheter och sakerna kommer fort till riktigt bra priser.
Imolarot: de här? Länk

ser fina ut isåfall, vilken dimension?

/Anders
Japp, såhär ser de ut på en F30 - Länk

Det är 20" brushed tinted clear som det så fint heter. Alltså borstad aluminium med mörk klarlack. Exakt samma dimensioner som på bilen ovan så kommer se ut precis så fast då på en röd F30.
läckert, har du fått ut din bil eller väntar du ännu? Har börjat kika lite efter fälgar. Finns olika alternativ hur man skall göra med vinterdäcken. Kanske kör budgetvarianten att bara köpa lösa däck och sen skifta, alternativt om man finner några andra justa fälgar 18 eller 19" till vintersulorna.

/Anders
Anders: Bilen kommer nästa vecka. Jag skall köra med vinterdäcken på original 19".

Var inne ett tag på att köpa kopior på F10 M5 till vinterdäcken. Ser sjukt bra ut på F30!

Finns lite bilder i denna tråden: Länk
Shit vad bra F10 M5-fälgarna satt på en F30. Helt klart en hit!
21
15
21
BMW 520D F10 M-sport *SÅLD
BMW 328i F30 M-sport
Imolarot : Var beställde du HRE fälgarna ? Letar nämligen efter likadana fast svarta...
Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.
Är du redan användare? Logga in i menyn.