AutoPower Forum

AutoPower Diskussion

3-Serien
820.320

Första bilderna på F31 3 serie Touring

Sida 15 av 127
verkligen skickligt gjort :(

Jag har inte till hundra bestämt mig ännu då jag inte fått besked om X-drive ännu. Måste väl bestämma mig i dagarna.

/Anders
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Ska du vänta på xdrive så tror jag inte du får bilen förrän slutet på året, bara en känsla jag har utan några som helst belägg :) så om det inte är något avgörande tycker jag att du ska slå till direkt så du hinner med produktion v.27 för leverans v.40 som oss andra här.

kan nämna att jag idag upptäckte vad det utökade instrumen klustret faktiskt är för något, helvete vad det vred sig i magen när jag insåg att jag skulle få den tråkiga standard standarddisplayen och analoga bränsleförbr. mätaren! Ringde bmw snabbt som fan för att kolla om beställningen fortfarande var öppen och till min stora lycka var det inga problem, gjorde tillägget och BAM! leveransdatumet stod sig :))
vitoco: nej jag fick veta att X-drive kommer inte förrän i början på nästa år så jag har lagt en beställning på en vanlig 320dT. Var tvungen kolla nu att jag hade utökade instrument klustret med och det hade jag :-)

/Anders
Har funderat på å lägga till Comfort Access också på min bil . Det verkar egentligen ganska vettigt.
Nån som har synpunkter på det?
Jag tycker Comfort Access är en trevlig detalj men absolut inget krav. Det är smidigt att kunna öppna bakluckan utan att röra bilen men nu när bilen har halv CA (behövs ju inte vid start) så är det mer en lyxdetalj än ett måste skulle jag säga. Jag la till CA på min F30 dock.
jag har också Comfort Access på min spec, när man vänjer sig vid detta är det väldigt skönt och nu med "fotviftet" så tycker jag att det är mera motiverat också. Det blir annars lite irriterande att du måste ha fjärren för att öppna dörrarna när du ändå inte måste ha det för att starta bilen. Så jag skulle nog säga lite tvärtom mot Imolarot att det är mera motiverat att ha Comfort Access på en F10/11 och F30/31 än motsvarande äldre modeller. Måste du ändå ta upp nyckeln när du skall starta bilen så kan du lika gärna ta upp den för att öppna dörrarna också.

/Anders
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Härligt Anders, antar att du fick v.40 också?
Visa användare
8.260
Grelle
Audi E-tron 55 -22
Seat Leon ST -17
Vad är det utökade instrumentklustret? Hittar det inte i konfiguratorn. Ingår det i något paket och vad kostar det?

__________
Mvh Grelle
Ingen aning faktiskt Vitoco om lev tid. Vet bara att den ligger i första produktionen som väl är i augusti antar jag.

/Anders
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Min skulle börja tillverkas v.27 fick jag höra i torsdags, men man vet aldrig..

det utökade instrumentklustret innebär fler displayer i instrumentpanelen, kolla här för en jämförelse: Länk
Med känsla: Jag menade mer mer svårmotiverat att betala samma summa (ev lite billigare nu) för CA när halva funktionen redan är standard. Annars håller jag med dig.
Hur kan vissa ha produktion v27 men leverans 13v senare?
Tillverkas inte F31 i Tyskland?
Visa användare
882
Vitoco
*Soon* G08 iX3 Charged Plus Carbon Black
----------------------
Tidigare:
E90 320i M-Sport TiAg 08-12
F31 328iA+ M-Sport 12-22
Bra fråga, hade för mig att tillverkningen skulle ta fem veckor bara. Aja, ja skiter i för den lär säkert inte dröja längre än v.40.
Det är väl så att Sverigepremiären är helgen vecka 38 hos handlarna. Och dom kan ju inte leverera ut bilar till kund innan dess.
Imolarot man kan väl isåfall försöka försvara det med att du nu även får "fotviftet" som inte fanns förr även om du hade automatisk bakluckeöppning, men jag håller med dig att på både BMW och Audi är det många saker som är sjukt dyra i tilläggen, framförallt Navin och automatlådorna.

/Anders
Visa användare
1.139
Joofa
G21 330iA x-drive Touring -20, M-sport, Dravit Grey
Ok, tror att det börjar närma sig en beställning för min del. Efter att ha ändrat min konfiguration säkert 1000 gånger börjar det färgmässigt luta åt Mineralvit metallic.

På bilder ser mineralvita riktigt schysst ut, men jag drar mig lite för att beställa en lack som man inte sett på riktigt. Är det någon som sett färgen live eller som vet om det finns någon återförsäljare i stockholmstrakten som har en mineralvit bil inne?
Vecka 29 så tror BMW att det har lättat upp såpass att dom kan ge besked om bygg och leveransdatum på 328 F30/31.
St
504
Stockholm-1
340i Touring
I3s
Angående motoralternativen. Finns det något skäl egentligen att ta den dyrare 330d framför 328i. Knappt mer effekt och mycket dyrare. Ekonomin blir nackdel för 330d trots lägre förbrukning och motorljudet och gångkaraktär är väl inte bättre heller. Vridmomentet kanske någon säger, men som alla borde veta är vrid inget effektmått utan beskriver bara effektens förhållande till varvtal. 330d har bättre effekt på låga varv, vilket en del tycker är bra i vardagskörning. Men egentligen skulle
Man ju klara sig på en 318i för vardagskörningen, då måste man ändå ta det lungt.
Karl-Hilding
Så rätt så Stockholm-1.
Egebtligen så vill vi ha bra "vrid" på låga varv och även hög effekt på varv över 3000. Samtidigt så vill vi ha en sexa lugna fina gång.
Som jag ser det så är det en rak 6.a bensinturbo som skall till för att alla kriterier skall uppfyllas såvida det inte är Hondas 4-cylidriga motor som är ett under av lenhet!

Karl-Hilding
Fö så är jag i färd med att beställa en ny etta eller trea.
Kommer att bestämma mig i aug/sept.
Blir till att provköra 125/128/328 rejält för någon diesel blir det nog inte.
Du måste vara en registrerad användare för att kunna göra inlägg här.
Klicka här för att registrera dig. Registreringen är gratis.
Är du redan användare? Logga in i menyn.