AUTOPOWER » FORUM
[ Ny användare ] [ Ändra användare ] [ Hjälp ]
Sök inlägg ] [ Alla ] [ 100 mest visade ] [ Hetaste 100 ] [ Senaste 100 ]Regler för forumet
§1. Målet med forumet är att vi vill skapa en seriös och trevlig mötesplats för BMW-entusiaster. På forumet skall man kunna diskutera sitt gemensamma intresse för BMW och relaterade ämnen kring detta.

AutoPower strävar efter att hålla en hög nivå och vill att forumet ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Forumets regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§2. AutoPower är en privat internetsite. Forumen är öppna för alla som accepterar reglerna. Om en registrerad användare ändå inte följer reglerna förbehåller vi oss undantagslöst att vidta de åtgärder vi finner lämpliga.

§3. Vi förbehåller oss rätten att radera vilket meddelande som helst av vilken anledning som helst. Du står som ensam ansvarig för innehållet i dina meddelanden, och genom din registrering styrker du att hålla AutoPower och dess medarbetare fria från ansvar från alla eventuella ärenden som kan uppkomma genom postandet av dina meddelanden.

§4. Vi förbehåller oss rätten att upphäva din registrering i forumet av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information.

§5. Genom din registrering accepterar du att inte använda forumet för att posta material som medvetet är felaktigt, angrepp på person eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt eller stötande. Allt du skriver på detta forum är offentligt, m.a.o så är du själv och inte siten som är ansvarig för det du skriver.

§6. Då och då kan det hända att inlägg eller debatter av olika anledningar spårar ur. När vi bedömer att så har skett kommer debatten (tråden) att stängas eller raderas, liksom eventuella nya inlägg i den aktuella saken. Verbal pajkastning hör inte hemma på AutoPower och det är vår förhoppning och mål att dessa regler ska vara till gagn för alla seriösa användare.

Om du trots allt utsätts för sk. "flamethrowing" eller pajkastning, SVARA INTE med ytterligare text som skulle kunna förvärra situationen. Det finns andra sätt att lösa detta än på forumet:
A) Lös problemet själva genom att maila varandra.
B) Anmäla inlägget genom att klicka på länken "Anmäl" som finns vid varje inlägg.
C) Skicka e-post till forum@autopower.se och informera om situationen.

Att svara på ett dumt meddelande med ännu mer dumheter kan resultera i att DITT konto stängs av.

§7. Vi förbehåller oss också rätten att när som helst göra ändringar eller tillägg till reglerna. När så sker kommer ändringarna att skickas via email till alla registrerade användare på den emailadress som uppgavs vid registrering. Användare vars registrerade e-postkonto ej fungerar spärras i samband med detta. (Alla användare måste ha fungerande e-postkonto).

§8. Det är inte tillåtet att utan tillstånd annonsera på AutoPower Forum varken för privatpersoner eller företag. BMW-bilar eller BMW-delar skall utannonseras i PowerBörsen istället. Produkter eller tjänster som annonseras eller reklamförs genom inlägg i text (även signatur eller profilinformation) kan komma att raderas och/eller faktureras med 500:-/påbörjad timme som reklamen ligger ute. Personer som agerar som representant för ett företag skall ha tillstånd från AutoPower.

§9. Att posta samma inlägg i flera forum (korspostning) är inte tillåtet då det finns ett syfte med uppdelningen av de olika forumen. Det är inte heller tillåtet att posta samma inlägg i flera diskussioner/trådar.

§10. Som registrerad användare förbinder du dig att inte använda forumet för privat konversation. Forumet är avsett som ett publikum och därför skall meddelanden skrivas i den publika andan.

§11. Det är inte tillåtet att lyfta inlägg genom att skriva irrelevant text såsom "Upp!", "Någon?", "Är det verkligen ingen som vet?" osv.

§12. Det är bara tillåtet att registrera sig en gång på AutoPower Forum, med ett användarnamn. Har ditt användarkonto blivit spärrat, så är det inte tillåtet att registrera dig igen med ett nytt användarnamn. Den vanligaste orsaken till att konton spärras är att e-postadressen som du angett inte tagit emot e-post, och då spärras kontot automatiskt. Om din e-post fungerar, maila till forum@autopower.se och begär att vi öppnar ditt användarkonto, så öppnar vi det. Om ditt konto är spärrat pga övertramp eller att du väsentligt brutit mot reglerna, så måste du respektera att ditt användarkonto är spärrat och att du därmed inte kan göra flera inlägg.

§13. Det är inte tillåtet att utan tillstånd skicka meddelanden, PowerPost, till andra användare innehållande reklam eller reklamliknande innehåll. Produkter, tjänster eller reklam om andra webbsajter som annonseras eller reklamförs genom PowerPost kan komma att raderas och/eller faktureras med 500:-/meddelande.


Har du frågor eller synpunkter på dessa regler, skicka ett email till forum@autopower.se.
 

© 1997 - 2024 AutoPower.se

PowerBörsen
Senaste 5 BMW

BMW M6  -08
Pris: 275.000:-

BMW X1 23d  -11
Pris: 118.000:-

BMW 640D  -12
Pris: 249.000:-

BMW 324td  -93
Pris: 110.000:-

BMW 745  -03
Pris: 75.000:-
Gå till PowerBörsen Gå till PowerBörsen