Forum Senaste Sok
Rubrik: Parkering skador
Palikovich 2021-04-03 12:08
Hej och Glad Påsk på Er!
Tänkte bara skriva lite av mig och fråga er hur skulle ni hantera detta situation.
Mitt barn som bor separat från mig har en fin 1 serie och har en hyrd parkering till den.
Som vanligt detta parkering platser är väldigt trånga, men just dessa känns ännu trängre, men i alla fall bättre än att leta en ledig parkering plats efter jobbet.
Nå väll till huvudämne. Som ni kanske gissar problemet är "granne". Han har en store bil typ Amarok och som i huvud taget bryr sig inte alls om bilar runt sig. När han kliver in/ut slår han med sin dörr i barnens bil så att det finns en rad med dör uppslag (20-30st.) på bak dörr och även förardörr, och detta fortsätter att växa. Kommunikation försök från barnens sida slutade i att han struntade i helt att samtala med. Som förälder vill man hjälpa till men först vill jag ta reda på om någon hade liknande situation och hur låste ni detta? Kommunikation med granne, (som misslyckades i detta fall) polis anmälan, försäkringsbolag....?
Westersund 2021-04-03 13:26
Polisanmäl han för skadegörelse. Har man försökte lösa det personligen på ett vuxet sätt och människan inte lyssnar får man dra det vidare helt enkelt.
Palikovich 2021-04-04 09:50
Tack för din svar, och det är tydligen den enda möjliga val utom att man bekostar omlackning av dörrar själv, med stor risk att återfå skador igen.
gto80 2021-04-04 10:40
Kan man inte anmäla skador till sitt försäkringsbolag och se vad de säger det finns ju ett regnr. på en motpart ..lite vittnen kanske ?
Besvara