Garagekväll på Stockholms BilvårdBild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6
Slutade jobbet vid middagstid för att bege mig till Stockholm för att besöka den garagekväll som Asken planerat ett par månader och bjudit in till. Han ville ha lite backup och hjälp med kvällens förberedelser.

Hämtade upp Janne Söderman i Västerås, som redan hade varit en vända hos Jörgen på Stockholms Bilvård samma morgonen, för att lämna touringen som demobjekt. En mycket stressad Asken hade lovat att bjuda på fika, och efter lite kryssande med pappersnavin så hittade vi kontoret utan bekymmer, lika bekymmersfritt som när jag åkte därifrån sist med E38 med navi.

Färden till Valhallavägen i Monte Carlon med blyfotsraggaren vid ratten har ni redan läst om i diverse dagböcker så det lämnar vi därhän.

Straxt innan utsatt tid så började det strömma in människor, en del som jag känner sedan förut, och en del enbart via forumet så även de fick ett ansikte bakom tangentbordet vilket är trevligt.

Asken hälsade alla välkomman (Bild 1) och inledde med vad kvällens program innehöll och vilka företag som skulle presentera sina produkter. Åhörarna här (Bild 2) med Janne Söderman webmaster, frilansare 540-Niklas Löfgren, samt grabben med de längsta inläggen på forumet Tobias Aschbacher. Samt för mig några okända. BMWCS Stockholmssektion var även inbjudna med Göran Benjamin i spetsen.

Efter inledningen så fick samtliga företag presentera vad de hade att erbjuda (Bild 3) .Och efter det så var det fritt mingel med fika. Jag blev mycket imponerad av stenskottsreparationerna, där har man en del att lära.

Jannes touring blev nog blankare än den varit på många år (Bild 4).

Jörgens bilintresse kan man väl inte ta fel på (Bild 5 och 6) och det är ju få förunt att jobba med det man har som hobby. "Brevbärarn" 540-Niklas stod och tittade länge på den gula Porschen. Den med Postens logga på så skulle han vara landets snabbaste lantbrevbärare. Kan gissa att hans tankar gick åt det hållet.

Jag inhandlade av Kem&Rekondhuset en flaska Meguiars Lädercare + några påläggssvampar som såg ut som bh-inplantat. Jag har provat dessa idag och skinnet blev mjukt och med rätt lyster. Verkar vara bra produkter det mesta som kommer från Meguiare, även vinylglansen är ju det bästa jag provat till inredningen.

Samtliga representerade företag gav ett proffsigt och trevligt intryck med mycket kunnande inom den bransch de jobbar i.

Värd:
Jörgen Sandell, Stockholms Bilvård. Lackbehandling Ditec med mera

Gästande företag:
Motorecond Citygaraget, Petter Ewers. Stenskottsreperationer med mera
Solfilmsspecialisten, Niklas Holsberg och Micke Widerström
Kem & Rekondhuset, Håkan Möllerström. Meguiars Bilvårdsprodukter
Dialect Hellströms, Jonny Anisar. Blaupunkt navigation med mera

Vill självklart tacka alla företag och Asken som jobbat hårt för denna trevliga kväll.

Text o bild; Hasso
2002-11-17
Publicerad 2009-04-15 10:31. Uppdaterad 2009-04-15 10:32.
Copyright © 1997 - 2024 www.AutoPower.se


Annonser